Whatsapp Suna
0723.446.799     0727.607.082         L - V 10:00 - 21:00; S 10:00 - 14:00; D închis

ÎNVAȚĂ SĂ CONDUCI CU ȘCOALA DE ȘOFERI ILFOV AUTO VLAD – IA PERMISUL CU NOI!

Școala de șoferi Ilfov Auto Vlad îți oferă instruire teoretică și practică adaptată nevilor tale ca sa iei permisul de conducere categoria B si permisul moto, categoria A.

Dacă locuiești în Chiajna, Roșu Chiajna, Chitila, Popești Leordeni, Corbeanca, Voluntari, Buftea sau în altă parte în județul Ilfov, vino la noi!

Cursuri auto și moto adaptate nevoilor tale

Ce îți oferă oferta Școala de șoferi Ilfov Auto Vlad?

Școala de șoferi Ilfov Auto Vlad vine în sprijinul tău cu un curs auto și moto constructiv, astfel încât să devii un șofer autonom și vigilent.

Dacă începi să înveți să conduci la vârsta de 18 ani, ai multe avantaje:

  • Ești mai încrezător
  • Rata de succes pentru permisul categoria B este mai mare
  • Poți face școala de șoferi de la vârsta de 17 ani și 9 luni
  • Mai multă încredere in forțele proprii înainte de examen

Îți răspundem la toate întrebările și îți oferim chestionare auto și lecții teoretice și practice ca parte a programului nostru de lucru la prețuri avantajoase.

Optează pentru cursuri auto cu Școala de șoferi Ilfov Auto Vlad!

Școala de șoferi Ilfov Auto Vlad te înscrie la cursuri auto și moto dacă ai împlinit cel puțin 17 ani și 9 luni și vrei să dobândești experiență pentru reușita la examenul teoretic si testul practic de conducere pentru permis categoriile B și A.

  • Ne adaptăm nevoilor fiecărui elev
  • Te învățăm traseul de examen
  • Îți punem la dispoziție chestionare
  • Te ajutăm cu dosarul

La Școala de șoferi Ilfov Auto Vlad avem instructori auto cu multă răbdare, care sunt și pedagogi buni. Profesorii de legislație și instructorii auto ai școlii noastre sunt monitorizați în permanență de către directorul școlii pentru a-și îmbunătăți în mod constant performanța. În plus, cum părerea ta contează pentru noi, după fiecare ședință de conducere, ai ocazia să îți evaluezi instructorii!

Înscrie-te acum!

Școala de șoferi Ilfov Auto Vlad te înscrie la cursuri auto și moto dacă ai împlinit cel puțin 17 ani și 9 luni și vrei să dobândești experiență pentru reușita la examenul teoretic si testul practic de conducere pentru permis categoriile B și A. • Ne adaptăm nevoilor fiecărui elev • Te învățăm traseul de examen • Îți punem la dispoziție chestionare • Te ajutăm cu dosarul La Școala de șoferi Ilfov Auto Vlad avem instructori auto cu multă răbdare, care sunt și pedagogi buni. Profesorii de legislație și instructorii au to ai școlii noastre sunt monitorizați în permanență de către directorul școlii pentru a-și îmbunătăți în mod constant performanța. În plus, cum părerea ta contează pentru noi, după fiecare ședință de conducere, ai ocazia să îți evaluezi instructorii! Înscrie-te acum!

Școala de șoferi – Avantaje

24 de ore de legislatie

Raport bun calitate/pret Ilfov

Vehicul pentru permis categoria B

Instructor auto personal

Înscrie-te acum la Auto Vlad și ia permisul din prima!

Sau vizitează-ne la sediul școlii noastre din Str. Râmnicu Vâlcea, nr 31, Sector 3, București.

Program Școala Auto Vlad Sector 3 București

Legislație: Luni, miercuri, orele 16.00-18.00

Derulează în sus